info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

Histori Fermeri

Martirjo Peqini, the 28 year old who cultivates medicinal plants

Martirjo Peqini, 28 years old, decided to return from emigration and continue working…

Read More

“ENOFAMA” winery, another successful venture supported by IPARD II program

Enrik Malia is 23 years old, he studied oenology and today he manages…

Read More

Levend and Elsaev Nurllari: “ Respect the land by working it”

Levend and Elsaev Nurellari are two brothers who at a very young age…

Read More

Eva Zylyftari, administrator of “Albania Piemonte”

Eva Zylyftari is 30 years old and today she manages the “Albania Piemonte”…

Read More

Ylli Pirja, bletari nga Kuçova

Ylli rrit bletë në Kuçovë. Në këtë periudhë bleta dimëron por puna e…

Read More

“Kantina Çobo” në Berat, mbështetur nga AZHBR

Berat – Në kantinën “Çobo”, aty ku talentet e puna e palodhur e…

Read More

Në Koplik, ku Besniku dhe i biri po shtojnë kosheret e bletëve

  Besniku ka 36 vite që merret me bletari. “Jam munduar me ato…

Read More

40 fermerë me vreshta, me treg të sigurt në Kantinën “Bejko”

  Në Piskovë të Përmetit, mes njerëzve të mirë e shumë punëtorë, Kantina…

Read More

Në pistën e kalërimit në Antigone, atraksioni rural i jugut për qindra turistë

  Kristina, me energjinë e një vajze tepër dinamike të fton të sodisësh…

Read More