info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

#RESPEKT?Në Çarshovë të Përmetit, Frida e palodhur na sjell një tjetër shembull të punës dhe të suksesit falë edhe mbështetjes së AZHBR?Arbeni la Greqinë shumë vite më parë për të ngritur baxhon e prodhimeve të qumështit në vendlindje, ku sot shitjet janë rritur aq shumë, sa nevoja për lëndë të parë e ka çuar deri tek blegtorët e Leskovikut, të cilëve u mbledh qumështin duke siguruar treg edhe për ata???Ai është financuar me fondet e buxhetit të shtetit për pajisjet në baxho dhe enët e posaçme të mbajtjes së qumështit që garantojnë cilësinë dhe sigurinë e produktit???

Posted by Edi Rama on Saturday, 18 korrik 2020

Në Çarshovë të Përmetit, Frida e palodhur na sjell një tjetër shembull të punës dhe të suksesit falë edhe mbështetjes së AZHBR? Arbeni është financuar me fondet e buxhetit të shtetit për pajisjet në baxho dhe enët e posaçme të mbajtjes së qumështit që garantojnë cilësinë dhe sigurinë e produktit