info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

? Vit pas viti zgjerohen gjithnjë e më shpejt të mbjellat që gjenerojnë punësim zinxhir, fitim të ndershëm, eksporte në rritje në zonën e Malësisë së Madhe, ku mbështetja nga AZHBR-ja është shtuar vijimësisht dhe do të rritet edhe më shumë në vazhdim?#RESPEKT?#ShqipëriaqëDuam??☀️

Posted by Edi Rama on Saturday, 8 August 2020

Vit pas viti zgjerohen gjithnjë e më shpejt të mbjellat që gjenerojnë punësim zinxhir, fitim të ndershëm, eksporte në rritje në zonën e Malësisë së Madhe, ku mbështetja nga AZHBR-ja është shtuar vijimësisht dhe do të rritet edhe më shumë në vazhdim.