info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

#RESPEKT ?Në Sukth të Qarkut Durrës, ku Elsoni dhe Oltioni, sot dy nga prodhuesit më të mëdhenj në vend të fidanishteve të hardhisë së rrushit, të cilët falë mbështetjes nga AZHBR janë pajisur me mekanikë të re bujqësore ? që ua ka bërë më të lehtë e më rentabël procesin e prodhimit?? KUJTESË: Deri më 19 qershor, duke aplikuar online në https://e-albania.al me zero dokumente, përfitoni financime nga Skema Kombëtare, për një të ardhme më të sigurt të fermerit shqiptar ????????? ? ???#ShqipëriaqëDuam??☀️

Posted by Edi Rama on E martë, 2 qershor 2020

Në Sukth të Qarkut Durrës, ku Elsoni dhe Oltioni, sot dy nga prodhuesit më të mëdhenj në vend të fidanishteve të hardhisë së rrushit, të cilët falë mbështetjes nga AZHBR janë pajisur me mekanikë të re bujqësore ? që ua ka bërë më të lehtë e më rentabël procesin e prodhimit?