info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

#RESPEKT?Halil Dedej në Ndroq i është dedikuar prej 30 vitesh bujqësisë dhe falë mbështetjes sonë ai i ka rritur kapacitetet e ka arritur të kultivojë rreth 10 ha tokë me kultura të ndryshme bujqësore? ?????Me mbështetjen e Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, ai ka përfituar traktorin e ri që i rrit rendimentin e punës dhe i ul kostot e prodhimit, ndërsa vit pas viti ka përfituar subvencione edhe për fermën e tij blegtorale???

Posted by Edi Rama on E martë, 7 korrik 2020

Halil Dedej në Ndroq i është dedikuar prej 30 vitesh bujqësisë dhe falë mbështetjes sonë ai i ka rritur kapacitetet e ka arritur të kultivojë rreth 10 ha tokë me kultura të ndryshme bujqësore? ????? Me mbështetjen e Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, ai ka përfituar traktorin e ri që i rrit rendimentin e punës dhe i ul kostot e prodhimit, ndërsa vit pas viti ka përfituar subvencione edhe për fermën e tij blegtorale???