info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

?Në fshatin malor Ogdunan të Përmetit, aty ku sipas llafazanëve të Tiranës e mallkimtarëve të rrjeteve sociale ka vetëm mjerim e braktisje dhe ku midis natyrës përrallore Kastrioti ka ngritur parkun e bletëve ? nga të cilat prodhon mjaltin e më pas rakinë e mjaltit, uthullën e mjaltit e pomadën e propolisit me veti kurative.??Një tjetër shembulli mbresëlënës mes mijëra e mijërave nga fshati real shqiptar, ky i një përmetari "për t'u pirë në kupë", që pavarësisht vështirësisë së rrugës që të shpie në vendlindjen e tij, 670 metra mbi nivelin e detit, nuk qahet, nuk shan, nuk rri kot, por krijon sukses shembullor duke fituar me punë, dashuri dhe përkushtim për sipërmarrjen e tij?Këtë vit Kastrioti ka aplikuar në platformën https://e-albania.al/ (vazhdoni thoni që s'dinë "fshatarët" ta përdorin vazhdoni!) për mbështetje në mbarështimin e bletëve, nga Skema Kombëtare e Financimit prej AZHBR, skemë nga e cila vitin e kaluar përfituan financim 30 bletërritës të Përmetit dhe 715 nga e tërë Shqipëria?

Posted by Edi Rama on E premte, 5 qershor 2020

Në fshatin malor Ogdunan të Përmetit, aty ku sipas llafazanëve të Tiranës e mallkimtarëve të rrjeteve sociale ka vetëm mjerim e braktisje dhe ku midis natyrës përrallore Kastrioti ka ngritur parkun e bletëve ? nga të cilat prodhon mjaltin e më pas rakinë e mjaltit, uthullën e mjaltit e pomadën e propolisit me veti kurative.?? Një tjetër shembulli mbresëlënës mes mijëra e mijërave nga fshati real shqiptar, ky i një përmetari “për t’u pirë në kupë”, që pavarësisht vështirësisë së rrugës që të shpie në vendlindjen e tij, 670 metra mbi nivelin e detit, nuk qahet, nuk shan, nuk rri kot, por krijon sukses shembullor duke fituar me punë, dashuri dhe përkushtim për sipërmarrjen e tij? Këtë vit Kastrioti ka aplikuar në platformën https://e-albania.al/ (vazhdoni thoni që s’dinë “fshatarët” ta përdorin vazhdoni!) për mbështetje në mbarështimin e bletëve, nga Skema Kombëtare e Financimit prej AZHBR, skemë nga e cila vitin e kaluar përfituan financim 30 bletërritës të Përmetit dhe 715 nga e tërë Shqipëria?