info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

RESPEKT??Kutalli, Berat – Bujari është një nga mijëra fermerët e zonës që jetojnë me serat, ku ai mbjell dy herë në vit dhe sot falë edhe mbështetjes sonë direkte financiare, ai prodhon e fiton më shumë?Bujari është pjesë e rrjetit të organizuar, që përmes kompanisë Tomato-AL eksporton prodhimet e tij bashkë me 1500 familje fermere të tjera, drejt tregjeve europiane?Pasionin për bujqësinë, Bujari ia ka trashëguar edhe nipit të tij, vetëm 20 vjeç, me ambicien për të rritur më tej fermën, prodhimin, fitimin, duke ndjekur shembujt kuptimplotë të punës që bëhet në fshat???????????️??

Posted by Edi Rama on E hënë, 10 August 2020

Bujari është një nga mijëra fermerët e zonës që jetojnë me serat, ku ai mbjell dy herë në vit dhe sot falë edhe mbështetjes sonë direkte financiare, ai prodhon e fiton më shumë. Bujari është pjesë e rrjetit të organizuar, që përmes kompanisë Tomato-AL eksporton prodhimet e tij bashkë me 1500 familje fermere të tjera, drejt tregjeve europiane.