info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

?HOT, MALËSI E MADHE- Familja Hasanaj ka ngritur me punë e djersën e ballit, sipërmarrjen e prodhimit të djathrave, e cila mbahet në këmbë nga dedikimi i Gjovalinit, djalit të familjes?Në kapanonin e fermës së tyre blegtorale ??do të instalohet shumë shpejt sistemi teknologjik i mjeljes, me mbështetjen e AZHBR.Ndërkohë Drejtorja e Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor e Rural, Frida Krifca informon fermerët dhe blegtorët shqiptarë mbi Skemën Kombëtare të Financimit nga Qeveria, për të cilën aplikohet nga data 29 Maj deri në 19 Qershor?Shqipëria që nuk luan teatër punon, Shqipëria e njerëzve të punës prodhon?#Shqipëriaqëduam??☀️

Posted by Edi Rama on E premte, 22 Maj 2020

HOT, MALËSI E MADHE- Familja Hasanaj ka ngritur me punë e djersën e ballit, sipërmarrjen e prodhimit të djathrave, e cila mbahet në këmbë nga dedikimi i Gjovalinit, djalit të familjes?
Në kapanonin e fermës së tyre blegtorale ??do të instalohet shumë shpejt sistemi teknologjik i mjeljes, me mbështetjen e AZHBR. Ndërkohë Drejtorja e Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor e Rural, Frida Krifca informon fermerët dhe blegtorët shqiptarë mbi Skemën Kombëtare të Financimit nga Qeveria, për të cilën aplikohet nga data 29 Maj deri në 19 Qershor?