info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

#RESPEKT?Në Çarshovë të Përmetit ku Sotira, 72 vjeçarja plot jetë e me pasionin e madh për vreshtarinë, vijon t’i dedikohet prodhimit dhe tregtimit të rrushit, duke na dëshmuar shembullin e një jete të bukur, mbushur me përkushtimin për punën dhe tokën???Sotira dhe bashkëshkorti i saj kanë përfituar për tre vite rresht mbështetje financiare nga Skema Kombëtare e AZHBR, përfshirë edhe investimin për sistemin e vaditjes me pika?

Posted by Edi Rama on E enjte, 16 korrik 2020

Sotira dhe bashkëshkorti i saj kanë përfituar për tre vite rresht mbështetje financiare nga Skema Kombëtare e AZHBR, përfshirë edhe investimin për sistemin e vaditjes me pika? Në Çarshovë të Përmetit ku Sotira, 72 vjeçarja plot jetë e me pasionin e madh për vreshtarinë, vijon t’i dedikohet prodhimit dhe tregtimit të rrushit, duke na dëshmuar shembullin e një jete të bukur, mbushur me përkushtimin për punën dhe tokën???