info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday
Hysni Brahimi, një veteriner me një përvojë prej shumë vitesh pune në profesion ka ngritur një fermë blegtorale me mbështetjen e AZHBR nëpërmjet IPARD, të hapur me synimin për të rritur mirëqënien e lopëve dhe rendimentin e qumështit të tyre.