info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

#RESPEKT?Kush e ka vizituar Përmetin dhe nuk ka ndaluar në baxhon e Altinit, përmetarit të njohur për djathrat dhe gjalpin me shije, i cili ka shndërruar një bunker buzë rruge, në një pikë tërheqëse shitjeje, ku turistët ndalin e degustojnë prodhimet e baxhos së tij, duhet të rikthehet me se s'bën në Përmet?Me mbështetjen e Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, Altini ka instaluar në baxho një linjë të re të prodhimit të qumështit, dhe pajisje të teknologjisë bashkëkohore për prodhimin e djathit që i kanë lehtësuar procesin e prodhimit dhe që rrisin standardin e sigurisë së cilësisë ushqimore?

Posted by Edi Rama on E enjte, 11 qershor 2020

Kush e ka vizituar Përmetin dhe nuk ka ndaluar në baxhon e Altinit, përmetarit të njohur për djathrat dhe gjalpin me shije, i cili ka shndërruar një bunker buzë rruge, në një pikë tërheqëse shitjeje, ku turistët ndalin e degustojnë prodhimet e baxhos së tij, duhet të rikthehet me se s’bën në Përmet? Me mbështetjen e Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, Altini ka instaluar në baxho një linjë të re të prodhimit të qumështit, dhe pajisje të teknologjisë bashkëkohore për prodhimin e djathit që i kanë lehtësuar procesin e prodhimit dhe që rrisin standardin e sigurisë së cilësisë ushqimore?