info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

#RESPEKT??Sarandë – Leonidha dhe djemtë e ekuipazhit të tij me anijen e tyre të peshkimit nisin lundrimin në orët e para të mëngjesit, duke siguruar prodhimin që e tregtojnë prej vitesh në të gjithë vendin⛴⚓️Gjithë jetën e tij Leonidha ia ka dedikuar detit, ndërsa e gjithë familja e tij i është përkushtuar sipërmarrjes së tregtisë së peshkut. Por jeta dhe ekonomia e tyre ka ndryshuar shumë për mirë falë politikave të reja mbështetëse për peshkimin, si edhe financimeve direkte nga AZHBR?????Sot peshkimi është transformuar nga një sektor informal, në një industri që rritet çdo vit, por rritja e mëtejshme do të shoqërohet padiskutim nga një rritje e mbështetjes për komunitetin e mrekullueshëm të peshkatarëve?

Posted by Edi Rama on E mërkurë, 26 August 2020

Sarandë – Leonidha dhe djemtë e ekuipazhit të tij me anijen e tyre të peshkimit nisin lundrimin në orët e para të mëngjesit, duke siguruar prodhimin që e tregtojnë prej vitesh në të gjithë vendin.