info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

#RESPEKT?Sadik Zeqiri, 80-vjeçari nga Tropoja është fuqia e shembullit për të gjithë, jo thjesht pse nuk e ka lënë asnjë ditë punën si blegtor, por sepse asnjë ditë s'ka rreshtur së kërkuari suksesin në punën e tij?Me financim të qeverisë shqiptare, nga Skema Kombëtare e mbështetjes, Sadiku dhe familja e tij sot i kanë dhënë formë një ferme të re blegtorale, shembull kuptimplotë për të gjithë???

Posted by Edi Rama on E Diele, 14 qershor 2020

Sadik Zeqiri, 80-vjeçari nga Tropoja është fuqia e shembullit për të gjithë, jo thjesht pse nuk e ka lënë asnjë ditë punën si blegtor, por sepse asnjë ditë s’ka rreshtur së kërkuari suksesin në punën e tij? Me financim të qeverisë shqiptare, nga Skema Kombëtare e mbështetjes, Sadiku dhe familja e tij sot i kanë dhënë formë një ferme të re blegtorale, shembull kuptimplotë për të gjithë???