info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

Maminas, Shijak – Në kompaninë “Agro-Koni”, që me mbështetjen tonë nga AZHBR përmes Programit IPARD II, ka ndërtuar një serrë ultramoderne për prodhimin e fidaneve perimorë me një sipërfaqe prej 3,993 m2. Serra është e pajisur me një sistem digjital ngrohjeje, ventilimi, ujitjeje me karel lëvizës, ekran termik, plastmas dhe çdo element tjetër që pëmban një serrë sipas standardeve të BE.