info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

?Në fshatin Grabovë të Përmetit, ku në tokën e gjyshërve të tij, Eltoni po ngre me mbështetjen financiare të Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, një bujtinë turistike?ku mund të shijohet natyra e mrekullueshme e zonës si dhe glikotë e mamasë së tij??Shembull kuptimplotë i të vërtetës se kudo ku terreni dhe infrastruktura nuk ndihmojnë të zhvillosh veprimtari prodhuese bujqësore apo blegtorale për të dalë në treg, natyra, tradita dhe shtëpia e të parëve, mjaftojnë për të nxjerrë fitime nga agroturizmi?Gjatë kthimit një surprizë e këndshme, me një djalë të ri blegtor, që sapo ka aplikuar për zgjerimin e tufës në Skemën Kombëtare të Financimit nga AZHBR, shumë thjesht nga telefoni përmes aplikacionit të E-Albania https://e-albania.al ?????Një shembull ky tjetri që kush qahet për "fshatarët" që s'dinë ta përdorin platformën, nuk njeh as fshatin shqiptar as ata që në fshat jetojnë me punë e nuk punojnë me llafe?#RESPEKT?

Posted by Edi Rama on E enjte, 4 qershor 2020

Në fshatin Grabovë të Përmetit, ku në tokën e gjyshërve të tij, Eltoni po ngre me mbështetjen financiare të Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, një bujtinë turistike?ku mund të shijohet natyra e mrekullueshme e zonës si dhe glikotë e mamasë së tij? Shembull kuptimplotë i të vërtetës se kudo ku terreni dhe infrastruktura nuk ndihmojnë të zhvillosh veprimtari prodhuese bujqësore apo blegtorale për të dalë në treg, natyra, tradita dhe shtëpia e të parëve, mjaftojnë për të nxjerrë fitime nga agroturizmi? Gjatë kthimit një surprizë e këndshme, me një djalë të ri blegtor, që sapo ka aplikuar për zgjerimin e tufës në Skemën Kombëtare të Financimit nga AZHBR, shumë thjesht nga telefoni përmes aplikacionit të E-Albania https://e-albania.al/ ????
?Një shembull, ky tjetri, që kush qahet për “fshatarët” që s’dinë ta përdorin platformën, nuk njeh as fshatin shqiptar as ata që në fshat jetojnë me punë e nuk punojnë me llafe?