info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

RESPEKT?Në Dvoran të Korçës, ku Oldi, i cili 6 vite më parë la punën në ndërtim në Greqi dhe tani po ndërton suksesin në tokën e tij, falë edhe mbështetjes financiare përmes AZHBR, që i ka siguruar mekanikë bujqësore të parametrave bashkëkohorë?Falë kësaj ndihme që i ka reduktuar kostot financiare të prodhimit, Oldi është shumë afër ambicies së tij për t'u shndërruar nga prodhues, në eksportues të frutave bio të Dvoranit.?????

Posted by Edi Rama on E premte, 24 korrik 2020

Në Dvoran të Korçës, ku Oldi, i cili 6 vite më parë la punën në ndërtim në Greqi dhe tani po ndërton suksesin në tokën e tij, falë edhe mbështetjes financiare përmes AZHBR, që i ka siguruar mekanikë bujqësore të parametrave bashkëkohorë.