info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday
Arturi ka mbi 20 vite që punon dhe investon në sektorin bujqësor.
E ka nisur punën e parë me shitje në tregje të vogla, ndërsa sot ka pikën e tij të grumbullimit, të ngritur falë skemave mbështetëse përmes AZHBR. Tashmë mbi 500 fermerë, e kanë një vend të sigurt për të sjellë produktin, faktor kyç i vendit për eksportin e prodhimeve shqiptare drejt BE dhe SHBA. Vetëm vitin e kaluar vlera e eskporteve të Arturit ka shkuar në shifrën e 2.6 mln Euro.