info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

.

? Grabian, Lushnje – Vijon mbështetja direkte për fermerët duke u ofruar teknologji moderne, aparatura dhe mjediset e duhura për përmbushjen e kushteve optimale të garancive për tregun e brendshëm e të huaj, përmes AZHBR? Në 2019 eksportet bujqësore shënuan rritjen rekord me 8.98 %, krahasuar me vitin 2018 ???

Posted by Edi Rama on E hënë, 10 Shkurt 2020

Grabian, Lushnje – Vijon mbështetja direkte për fermerët duke u ofruar teknologji moderne, aparatura dhe mjediset e duhura për përmbushjen e kushteve optimale të garancive për tregun e brendshëm e të huaj, përmes AZHBR? Në 2019 eksportet bujqësore shënuan rritjen rekord me 8.98 %, krahasuar me vitin 2018 ???