info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

#RESPEKT? Mollas, Cërrik – Në fermën e tre vëllezërve Bullari, ku 250 ha tokë djerrë e ferra, janë mbjellë vit pas viti me lloje të ndryshme të frutikulturës si arrat, bajamet, shega dhe kiwi, falë edhe mbështetjes financiare nga qeveria përmes Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, duke transformuar në fitime të ndershme e punësim një hapësirë deri dje të braktisur me dekada?

Posted by Edi Rama on E hënë, 22 qershor 2020

Mollas, Cërrik – Në fermën e tre vëllezërve Bullari, ku 250 ha tokë djerrë e ferra, janë mbjellë vit pas viti me lloje të ndryshme të frutikulturës si arrat, bajamet, shega dhe kiwi, falë edhe mbështetjes financiare nga qeveria përmes Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, duke transformuar në fitime të ndershme e punësim një hapësirë deri dje të braktisur me dekada?