info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday
Pasi mbaroi studimet e larta në mjekësi veterinare, Tafil Kasapi u kthye në fermën blegtorale të të atit për të vijuar profesionin në aktivitetin e familjes. Fillimet e fermës kanë qenë me 3 krerë gjedhë në total.
Sot, ata kanë 300 krerë nga të cilat marrin 35 kv qumësht në ditë.
Nëpërmjet AZHBR, Tafili është mbështetur për tufën bazë të matrikulluar.
Synimi i tij është që të dyfishojë numrin e krerëve dhe të arrijë një prodhim prej 10 ton qumësht në ditë.