info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

#RESPEKT??Përgjatë vijës bregdetare, pranë ishullit Stillo e gjirit të Ftelias, Frida dhe Alteo na prezantojnë një tjetër histori të atyre shqiptarëve, shumicës dërmuese të këtij populli në fakt, që nuk i bëjnë naze punës dhe dinë të ndërtojnë suksesin e tyre edhe aty ku duket sikur s'ka shans për sukses?Ferma e akuakulturës “Kronos”, me 12 vaska peshku ku rritet rasati i kocës, e ku punojnë me përkushtim të përditshëm njerëz si Mondi, është financuar vit pas viti nga AZHBR përmes Skemës Kombëtare, duke rritur sasinë dhe cilësinë e prodhimit????Falë edhe mbështetjes dhe masave të marra nga qeveria shqiptare, sot akuakultura është kthyer në një industri të qëndrueshme e të disiplinuar në rritje, ku njerëzit e punës rrisin të ardhurat e tyre dhe edhe ekonominë tonë gjithashtu??

Posted by Edi Rama on E martë, 18 August 2020

Ferma e akuakulturës “Kronos”, me 12 vaska peshku ku rritet rasati i kocës, e ku punojnë me përkushtim të përditshëm njerëz si Mondi, është financuar vit pas viti nga AZHBR përmes Skemës Kombëtare, duke rritur sasinë dhe cilësinë e prodhimit.