info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

RESPEKT??Gosnisht, Përmet – Nga kjo pamje përrallore ku drita e diellit shkrihet ëmbël me vreshtat e qëndisur bukur, Frida dhe Alteo na sjellin një copëz nga parajsa tokësore, që Habib Jashari ka ngritur në fshatin e tij të lindjes☀️?Ky burrë i mençur e punëtor i paepur, ka ndërtuar me forcën e pasionit, atje në largësinë dhe lartësinë e natyrës malore, fermën e vreshtave prej 12 hektarësh si dhe kantinën ku prodhon rakinë më speciale të Përmetit?Me mbështetjen e Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, Habibi po shton sipërfaqen e mbjellë me vreshta dhe gjithashtu do të përfitojë mekanikë të re bujqësore.????

Posted by Edi Rama on E premte, 7 August 2020

Gosnisht, Përmet – Nga kjo pamje përrallore ku drita e diellit shkrihet ëmbël me vreshtat e qëndisur bukur, Frida dhe Alteo na sjellin një copëz nga parajsa tokësore, që Habib Jashari ka ngritur në fshatin e tij të lindjes.