info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

#RESPEKT??Në Rehovë të Kolonjës, ku shpirti mikpritës dhe zemra e madhe e rehovarëve si Koço dhe bashkëshortja e tij, që kanë hapur shtëpinë për të pritur turistë nga e gjithë bota, i japin një tjetër energji kësaj zone të bekuar??Këto familje të zakonshme që ndërtojnë sipërmarrje të vogla familjare, nga të cilat nxjerrin të ardhura të mjaftueshme, janë një vlerë e shtuar për zhvillimin e turizmit në zonat rurale, çka përkon me qasjen tonë për t’i dhënë mbështetjen e pakursyer iniciativave të tilla edhe përmes AZHBR, për të nxitur gjithnjë e më shumë sipërmarrjet agroturistike në vend?

Posted by Edi Rama on E enjte, 13 August 2020

Në Rehovë të Kolonjës, ku shpirti mikpritës dhe zemra e madhe e rehovarëve si Koço dhe bashkëshortja e tij, që kanë hapur shtëpinë për të pritur turistë nga e gjithë bota, i japin një tjetër energji kësaj zone të bekuar.