info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

#RESPEKT?Olsi nga Luzi i Kavajës i ka vënë dijet e marra nga studimet për financë dhe mekanikë në funksion të familjes e të ambicies së tij si fermer i ri, duke iu përkushtuar tokave të mbjella me perime, që sigurojnë të ardhura të mira në rritje??????Ai është një nga 60 fermerët, që duke kuptuar forcën e bashkimit për një synim, kanë lidhur kontratë me kompaninë që u eksporton prodhimin e tyre të shkëlqyer në Italinë fqinje, ku kërkesa për perimet e tokës shqiptare sa vjen e rritet?Shembulli i suksesshëm i këtyre fermerëve, si i mijëra e mijëra të tjerëve, është një mesazh i qartë për të vërtetën e thjeshtë se në bujqësi nuk ka sukses pa bashkim forcash, secili në tokën e tij, së bashku në synim, planifikim, proces pune dhe shitje?

Posted by Edi Rama on E hënë, 24 August 2020

Olsi nga Luzi i Kavajës i ka vënë dijet e marra nga studimet për financë dhe mekanikë në funksion të familjes e të ambicjes së tij si fermer i ri, duke iu përkushtuar tokave të mbjella me perime, që sigurojnë të ardhura të mira në rritje.