info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

Poshnje, Dimal – Në pikën e grumbullimit të fruta-perimeve, Natural shpk, që përmes AZHBR, nëpërmjet Programit IPARD II ka arritur të krijojë këtë pikë grumbullim me standarde europiane. Natural shpk, po bëhet gati që produktet e fermës natyrale ti ndërthurë në recetat bio të agrobiznesit që po merr formë pranë serave dhe pikës së saj të grumbullimit.