info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

RESPEKT?Në aksin ndërmjet Leskovikut dhe Ersekës, midis mrekullisë natyrore, dy bashkëshortët, Jonida dhe Toni, kanë ndërtuar parajsën e tyre me emrin “Farma Sotira”, ku gjenden të gjitha elementët agroturistikë, nga ferma blegtorale, ????tek gatimi tradicional, shtëpizat e fjetjes prej druri?dhe shëtitjet me kuaj në shtigjet pyjore???Vit pas viti, ferma është mbështetur nga Skema Kombëtare e Qeverisë Shqiptare përmes AZHBR, për mbarështimin e gjedhëve, teksa sot ofron jo vetëm një model mbresëlënës të mikpritjes tipike shqiptare, po edhe një shembull kuptimplotë për se si puna e suksesi krijohen nga ambicia e pasioni i njeriut, edhe në fund të botës??

Posted by Edi Rama on E premte, 31 korrik 2020

Në aksin ndërmjet Leskovikut dhe Ersekës, midis mrekullisë natyrore, dy bashkëshortët, Jonida dhe Toni, kanë ndërtuar parajsën e tyre me emrin “Farma Sotira”, ku gjenden të gjitha elementët agroturistikë, nga ferma blegtorale, tek gatimi tradicional, shtëpizat e fjetjes prej druri dhe shëtitjet me kuaj në shtigjet pyjore.