info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

 

#RESPEKT??Në Gradishtë të Divjakës, ku falë talentit e punës së tij pa orar dhe mbështetjes së Qeverisë Shqiptare, Kudreti ia ka dalë me sukses të shndërrohet nga një fermer i vogël, në sipërmarrës mbresëlënës të eksportit të prodhimeve shqiptare drejt Europës? Me financim nga Skema Kombëtare e AZHBR, ai ka ngritur pikën rajonale të grumbullimit të perimeve, duke u lehtësuar procesin e shitjes mbi plot fermerëve të zonës së Fierit e Lushnjes, prodhimet e të cilëve tanimë shkojnë përtej kufijve të vendit?? Nga nesër, 29 Maj – 19 Qershor, hapen aplikimet online në https://e-albania.al me zero dokumente, për të përfituar financime nga Skema Kombëtare, për një të ardhme më të sigurt të fermerit dhe blegtorit shqiptar????????? ? ???#ShqipëriaqëDuam??☀️

Posted by Edi Rama on E enjte, 28 Maj 2020

Në Gradishtë të Divjakës, ku falë talentit e punës së tij pa orar dhe mbështetjes së Qeverisë Shqiptare, Kudreti ia ka dalë me sukses të shndërrohet nga një fermer i vogël, në sipërmarrës mbresëlënës të eksportit të prodhimeve shqiptare drejt Europës? Me financim nga Skema Kombëtare e AZHBR, ai ka ngritur pikën rajonale të grumbullimit të perimeve, duke u lehtësuar procesin e shitjes mbi plot fermerëve të zonës së Fierit e Lushnjes, prodhimet e të cilëve tanimë shkojnë përtej kufijve të vendit?