info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

#RESPEKT?Xhafzotaj, Durrës – Një shembull i bukur i bashkimit që bën fuqinë, ku kultivuesit e shalqinit dhe Ardiani, një eksportues i suksesshëm shqiptar tregtojnë në destinacione si Suedia, Letonia, Çekia, Polonia, etj… ????Ardiani ka aplikuar në Agjencinë e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, për ndërtimin e një dhome të re moderne frigoriferike, e cila do të rrisë kapacitetin grumbullues si edhe aftësinë konkuruese të këtij bashkimi në tregjet e huaja?Falë mbështetjes nga qeveria shqiptare përmes AZHBR, Ardiani ka ngritur edhe një pikë grumbullimi në Tropojë, si dhe është financuar për procesin e mbulimit me plasmas të shalqinit në fushat e Xhafzotajt?

Posted by Edi Rama on E hënë, 8 qershor 2020

Xhafzotaj, Durrës – Një shembull i bukur i bashkimit që bën fuqinë, ku kultivuesit e shalqinit dhe Ardiani, një eksportues i suksesshëm shqiptar tregtojnë në destinacione si Suedia, Letonia, Çekia, Polonia, etj… ? Ardiani ka aplikuar në Agjencinë e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, për ndërtimin e një dhome të re moderne frigoriferike, e cila do të rrisë kapacitetin grumbullues si edhe aftësinë konkuruese të këtij bashkimi në tregjet e huaja? Falë mbështetjes nga qeveria shqiptare përmes AZHBR, Ardiani ka ngritur edhe një pikë grumbullimi në Tropojë, si dhe është financuar për procesin e mbulimit me plasmas të shalqinit në fushat e Xhafzotajt?