info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

#RESPEKT?Në Roshnik të Beratit, ku potenciali agroturistik i zonës është shfrytëzuar mençurisht nga familja Fiska që së bashku me përkushtimin tonë e ka kthyer shtëpinë e saj në bujtinë mikpritëse, gjendur midis natyrës së mrekullueshme të këtij fshati me tradita??Agjencia e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural ka mbështetur financiarisht ngritjen e bujtinës, si dhe pajisjen me një teknologji të avancuar në kantinën e tyre të verës, ku përpunohet rrushi i vreshtave të shtëpisë??

Posted by Edi Rama on Saturday, 11 korrik 2020

Në Roshnik të Beratit, ku potenciali agroturistik i zonës është shfrytëzuar mençurisht nga familja Fiska që së bashku me përkushtimin tonë e ka kthyer shtëpinë e saj në bujtinë mikpritëse, gjendur midis natyrës së mrekullueshme të këtij fshati me tradita? Agjencia e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural ka mbështetur financiarisht ngritjen e bujtinës, si dhe pajisjen me një teknologji të avancuar në kantinën e tyre të verës, ku përpunohet rrushi i vreshtave të shtëpisë??