info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

#RESPEKT??Në Këmishtaj të Qarkut Fier, ku Besniku ka ngritur sipërmarrjen mbresëlënëse të prodhimit të bimëve aromatike dhe mjekësore me të cilat furnizon kompanitë më të mëdha farmaceutike të Europës e shumë shpejt edhe të SHBA-së. ?“BioBess” është pajisur me një teknologji të avancuar të përpunimit dhe përgatitjes së këtyre bimëve, falë mbështetjes financiare të shtetit përmes Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural??? 1️⃣ nga 4️⃣0️⃣0️⃣ fermerët shqiptarë që shesin prodhimet e tyre për “BioBes” është edhe Martirjo, i cili gjithashtu u mbështet financiarisht nga AZHBR dhe ka tashmë një mekanikë bujqësore të specializuar për prodhimin e bimëve mjekësore. ?? KUJTESË: Nga sot deri më 19 Qershor, duke aplikuar online në https://e-albania.al me zero dokumente, përfitoni financime nga Skema Kombëtare, për një të ardhme më të sigurt të fermerit shqiptar ????????? ? ???#ShqipëriaqëDuam??☀️

Posted by Edi Rama on E premte, 29 Maj 2020

Në Këmishtaj të Qarkut Fier, ku Besniku ka ngritur sipërmarrjen mbresëlënëse të prodhimit të bimëve aromatike dhe mjekësore me të cilat furnizon kompanitë më të mëdha farmaceutike të Europës e shumë shpejt edhe të SHBA-së. ? “BioBess” është pajisur me një teknologji të avancuar të përpunimit dhe përgatitjes së këtyre bimëve, falë mbështetjes financiare të shtetit përmes Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural??? 1 nga 400 fermerët shqiptarë që shesin prodhimet e tyre për “BioBes” është edhe Martirjo, i cili gjithashtu u mbështet financiarisht nga AZHBR dhe ka tashmë një mekanikë bujqësore të specializuar për prodhimin e bimëve mjekësore.

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*