info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

#RESPEKT?Andi nga Divjaka, që pas studimeve për veterinari i është dedikuar punës me bagëtinë në fermën e ngritur nga babai, është shembull i punës për çdo të ri dhe një nga shumë histori suksesi të shqiptarëve që prodhojnë.?Me mbështetjen e Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor e Rural dhe fondet e buxhetit të shtetit, familja ka ngritur një kapanon të ri që përshtatet me kapacitetet e reja të prodhimit të fermës.??? KUJTESË: Deri më 19 qershor, duke aplikuar online në https://e-albania.al me zero dokumente, përfitoni financime nga Skema Kombëtare, për një të ardhme më të sigurt të fermerit shqiptar ????????? ? ???#ShqipëriaqëDuam??☀️

Posted by Edi Rama on Saturday, 30 Maj 2020

Andi nga Divjaka, që pas studimeve për veterinari i është dedikuar punës me bagëtinë në fermën e ngritur nga babai, është shembull i punës për çdo të ri dhe një nga shumë histori suksesi të shqiptarëve që prodhojnë.? Me mbështetjen e Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor e Rural dhe fondet e buxhetit të shtetit, familja ka ngritur një kapanon të ri që përshtatet me kapacitetet e reja të prodhimit të fermës.??