info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

Harta

Flag_of_Europe.svg

This project is co-funded by the european union and the albanian government

WhatsApp-Image-2019-05-16-at-14.13.02-2-1-150x150
Search
Zgjero zonën e kërkimit
Resize the map
321 Investim(e)
Default
  • Title A to Z
Refine Search
Sipas fjales
Sipas datës
Kerko sipas Masës
Loading

Permiresimi i teknolgjise Blerja e makinerive dhe dhe pajisjeve te specializuara me synim permiresim…

Kompania Agrokoni planifikon te ndertoj nje sere per prodhimin e fidaneve perimor me nje siperfaqe p…

Investimi konsiston ne pergatitjen e tokes per mbjelljen e lajthive, hapjen e gropave, mbjelljen e f…

Aplikanti do instaloje sistemin ujites per parcelen me sip.2600 m2, parcelen me sip. 4540 m2 dhe par…

Projekti do të konsistojë në ndërtimin e një sere me konstruksion metalik (çelik i galvanizuar) dhe …

Kompania Danish Green Garden shpk aplikon per: 1.Ndertim serre per prodhime bujqesore me siperfaqe 2…

M1 - Fruit and vegetables…

M1 - Fruit and Vegetables…

M1 - Fruit and Vegetables…