info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

Harta

Flag_of_Europe.svg

This project is co-funded by the european union and the albanian government

WhatsApp-Image-2019-05-16-at-14.13.02-2-1-150x150
Search
Zgjero zonën e kërkimit
Resize the map
321 Investim(e)
Default
  • Title A to Z
Refine Search
Sipas fjales
Sipas datës
Kerko sipas Masës
Loading

M1 - Fruit and Vegetables…

M1 - Fruit and Vegetables…

M1 - Fruit and Vegetables…

Investimi qe shoqeria Gjedra sh.p.k planifikon te kryeje sipas Mases 3 jane: Ndertim i ri magazine p…

"Company Riviera 2008" shpk investon ne ngritjen e nje magazine e cila do te jete ne funksion te gru…

M3 - Fruit and vegetables processing…

Grumbullim dh anatomizim i mishit te fresket, 8 dhoma frigoriferike si dhe ambjente per punonjesit…

M3 - Meat processing…

Investimi ka te bej me ndertimin e ri te godines dhe pajisjet e linjes se perpunimit te qumeshtit dh…