info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

Harta

Flag_of_Europe.svg

This project is co-funded by the european union and the albanian government

WhatsApp-Image-2019-05-16-at-14.13.02-2-1-150x150
Search
Zgjero zonën e kërkimit
Resize the map
321 Investim(e)
Default
  • Title A to Z
Refine Search
Sipas fjales
Sipas datës
Kerko sipas Masës
Loading

Investimi i propozuar synon përmirësimin e teknologjisë e cila do te ndikoje ne kryerjen e puneve ne…

Investimi I proposuar synon permiresimin e teknologjise e cila do te ndikoje ne kryerjen e puneve ne…

Aplikanti kerkon te bleje aggregate pajisje bujqesore per te realizuar sherbimet ne funksion te pemt…

Projekti do te konsistoje ne blerjen e nje traktori me fuqi 37 KW dhe te agregateve ndihmes si freze…

Investimi i propozuar synon permiresimin e teknologjise e cila do te ndikoje ne kryerjen e puneve ne…

Investimi i propozuar synon përmirësimin e teknologjisë e cila do të ndikojë uljen e kostos së punim…

Investimi dpo kryhet ne lagjen Majkosh ne qytetin e Tepelenes.Do mbillen 300 fidane prej te cileve 2…

Ndertim i dhomave te ruajtjes dhe magazinimit te fruta perimeve per ruajtje, tharje dhe seleksionim …

Ndertim sere 10 368 m2 me teknolgji te larte me plasmas termik 5 vjecar, me sistem ngrohje dhe vadit…