info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

COMPANY RIVIERA

“Company Riviera 2008” shpk investon ne ngritjen e nje magazine e cila do te jete ne funksion te grumbullimit dhe seleksionimit te fruta perimeve. Nderkohe, ne magazine do te vendosen 13 dhoma frigoriferike secila prej tyre ne funksion te ruajtjes se fruta perimeve ne mjedise me temperature te kontrolluar. Nente dhomat e para jane te pajisura me impjante ftohese per ftohjen e fruta perimeve nderkohe qe kater dhomat e fundit kane vetem funksion magazinimi.

Të dhëna rreth investimit

Investitori: COMPANY RIVIERA
Masa: 3
Sektori: M3 - Fruit and vegetables processing
Vendndodhja: Kamez, Kamez, Tirane
Vlera e investimit: 1,610,421.78 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 50%
Vlera e Grantit: 810,469.41 Euro