info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

Financimet IPARD

Flag_of_Europe.svg-200x200

This project is co-funded by the european union and the albanian government

Flag_of_Albania.svg-200x200
Search
Zgjero zonën e kërkimit
Resize the map
321 Investim(e)
Default
  • Title A to Z
Refine Search
Sipas fjales
Sipas datës
Kerko sipas Masës
Loading

Investimi synon permiresimin e teknologjise e cila do te ndikoje ne kryerjen e puneve me kohen me op…

Biznesi i Z.Emin Dushi ne fushen e bujqesise eshte ne rritje.Synimi i Z.Dushi eshte ndertimi i godin…

Serra diellore do te ndertohet ne nje siperfaqe 10.010 m2 per prodhimin e dy kulturave specit dhe ka…

AGRO BEST ALBANIA SHPK do te kryej nje investim total ne ndertimin e 19,459.44 m2 sera (te ndara ne …

Projekti do te konsistoje ne blerjen e nje traktori me fuqi 49.7 HP per kryerjen e sherbimeve te spe…

Ne nje parcele te mbjelle me molle do te ngrihet sistemi me rrjete antibresher, ujites dhe ate rreth…

Aplikanti synon modernizimin e fermes bujqesore per kryerjen ne kohe dhe ne cilesi te sperkatjes se …

Fermeri do bej mbjellje molle te varieteteve Fuji tre parcela me siperfaqe totale 7746 meter katror.…

Investimi i propozuar synon përmirësimin e teknologjisë e cila do të ndikojë uljen e kostos së punim…