info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

Financimet IPARD

Flag_of_Europe.svg-200x200

This project is co-funded by the european union and the albanian government

Flag_of_Albania.svg-200x200
Search
Zgjero zonën e kërkimit
Resize the map
321 Investim(e)
Default
  • Title A to Z
Refine Search
Sipas fjales
Sipas datës
Kerko sipas Masës
Loading

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text="Zavalani Farm shpk " google_fonts="font_family:Istok%20W…

Linje prodhimi vere + pajisje…

Investim ne Impiantet fotovoltaike per kompleksin e rritjes se shpendeve…

Traktor + agregate…

Pemtore Arra + ujitje me pika + agregate bujqesore…

Traktor + Agregate…

Investim ne ndertim bujtine me funksion agroturizem…

Traktor dhe agregate…

TMbareshtim Gjedhi…