info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

Në serrat e Romeo Miles në Libofshë, i cili prodhon për tregun vendas dhe eksport

Romeo Mile është një ndër prodhuesit e rrushit për tavolinë në fshatin Libofshë, Fier…

Në pistën e kalërimit në Antigone, atraksioni rural i jugut për qindra turistë

  Kristina, me energjinë e një vajze tepër dinamike të fton të sodisësh…

40 fermerë me vreshta, me treg të sigurt në Kantinën “Bejko”

  Në Piskovë të Përmetit, mes njerëzve të mirë e shumë punëtorë, Kantina…

Në Koplik, ku Besniku dhe i biri po shtojnë kosheret e bletëve

  Besniku ka 36 vite që merret me bletari. “Jam munduar me ato…

“Kantina Çobo” në Berat, mbështetur nga AZHBR

Berat – Në kantinën “Çobo”, aty ku talentet e puna e palodhur e…

Ylli Pirja, bletari nga Kuçova

Ylli rrit bletë në Kuçovë. Në këtë periudhë bleta dimëron por puna e…