info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

Muhamet Shehu

Ky investim do te synoje kryesisht blerjen e makinerive te specializuara si:
1. Freze me rul me vlere 5.500 euro ( 685,520 ALL)
2.Pompe sperkatese 10 KV me vlere 3,640 euro (453,689.6 ALL)
3.Motorfreze kp0shtarie me plug dhe rimorkio me transmision me vlere 5420 euro ( 675,548.8 ALL)
4Grirese degesh me vlere 3,000 euro ( 373,920 ALL)
Mekanika bujqesore dhe agregatet e tjera te nevojshme per kryerjen e punimeve ne are qe do te investohet do te ule kostot e qiramarrjes si dhe do te ndihmoje fermerin ne punimin e tokes pa kosto shtese, ne kohe me cilesi.

Të dhëna rreth investimit

Investitori: Muhamet Shehu
Masa: 1. "Investimet në asete fizike të fermave bujqësore"
Sektori: M1 - Fruit and Vegetables
Vendndodhja: Zemblak, Pojan, Korce, Maliq
Vlera e investimit: 17,767.38 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 70%
Vlera e Grantit: 12,508.88 Euro