info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

Luftim Markeçi

Investim ne ndertim bujtine me funksion agroturizem

Të dhëna rreth investimit

Investitori: Luftim Markeçi
Masa: 7. Investim ne ndertim bujtine me funksion agroturizem
Sektori: M7 - Sektori i Natyrës dhe turizmit rural
Vendndodhja: Dobrove, Diber
Vlera e investimit: 255,598.86 Euro
Perqindja e mbeshtetjes:
Vlera e Grantit: 165,086.55 Euro