info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

L & B FRUIT 2006 SHPK

Ndertim magazine per grumbullim, perpunim dhe paketim te produkteve bujqesore

Të dhëna rreth investimit

Investitori: L & B FRUIT 2006 SHPK
Masa: 3
Sektori: M3 - Fruit and vegetables processing
Vendndodhja: RRUGA FIERI KM 2 , MAGAZIN 1 KATESHE, NR 3, LUSHNJ, Lushnje, Fier
Vlera e investimit: 300,515.84 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 50%
Vlera e Grantit: 146,030.13 Euro