info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

Gjelberimi shpk

Investim ne makineri/pajisje godine dhe serre bimesh dekorative

Të dhëna rreth investimit

Investitori: Gjelberimi shpk
Masa: 7
Sektori: M7 - Production of medicinal and aromatic plants (MAPs), mushrooms, honey, ornamental plants and snails sector
Vendndodhja: Kamenice, Mollaj, Korce, Korce
Vlera e investimit: 339,065.40 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 65%
Vlera e Grantit: 217,065.42 Euro