info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

Flogert Merxira

Z. Flogert Merxira po aplikon per te blere traktor dhe agregate bujqesore ne funksion te vreshtarise dhe me konkretisht investimi i tije konsiston ne:
Traktor New Holland 48 HP 4WD
Freze terra TMC me gjeresi punimi 155 cm
Plug terra Galvanis me tre veshe

Të dhëna rreth investimit

Investitori: Flogert Merxira
Masa: 1. "Investimet në asete fizike të fermave bujqësore"
Sektori: M1 - Vineyard
Vendndodhja: Fshati Kurqelaj ,Mat,Diber, Mat, Diber
Vlera e investimit: 26,700 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 70%
Vlera e Grantit: 18,706.74 Euro