info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

Emin Dushi

Biznesi i Z.Emin Dushi ne fushen e bujqesise eshte ne rritje.Synimi i Z.Dushi eshte ndertimi i godines dhe instalimi i paisjeve frigoriferike per ruajtjen e prodhimeve.Stabilimenti qe do ndertohet eshte nje kombinim midis magazinimit te thjeshte dhe megazinimit frigoriferik per ruajtjen e produkteve delikate.Hapesira eshte projektuar per te qene funksionale dhe nje amjent sa me i rehatshem per stafin qe do punoje aty.

Të dhëna rreth investimit

Investitori: Emin Dushi
Masa: 1. "Investimet në asete fizike të fermave bujqësore"
Sektori: M1 - Fruit and Vegetables
Vendndodhja: Proger, rruga nacionale Korce-Bilisht, Devoll, Korce
Vlera e investimit: 175,987.41 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 70%
Vlera e Grantit: 120,365.21 Euro