info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

Elton Therqaj PF

Investim ne blerjen e makinerive dhe pajisjeve te specializuar per kultivimin e bimeve medicinale e aromatike

Të dhëna rreth investimit

Investitori: Elton Therqaj PF
Masa: 7
Sektori: M7 - Production of medicinal and aromatic plants (MAPs), mushrooms, honey, ornamental plants and snails sector
Vendndodhja: Fshati Flakë, Malesi e madhe, Shkoder
Vlera e investimit: 43,100.00 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 65%
Vlera e Grantit: 27,567.14 Euro