info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

Elton Ismaili

Investim per zhvillimin e turizmit rural ne fshatin Grabove te Bashkise Permet nga Z. Elton Ismaili, i cili ne projektin e tij parashikon investimne:
1. Ndertim (Shtese anesore dhe shtese kati ne objektin ekzistues 1 kat ne funksion te Agroturizmit)

Të dhëna rreth investimit

Investitori: Elton Ismaili
Masa: 7 Diversifikimi i fermes
Sektori: M7 - Nature and rural tourism sector
Vendndodhja: Grabove, Gjirokaster, Permet
Vlera e investimit: 136,152.25 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 65%
Vlera e Grantit: 88,714.49 Euro