info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

BLEDAR HYSA

Investim ne dhoma frigoriferike dhe pajisje per perpunimin e qumeshtit.

Të dhëna rreth investimit

Investitori: Bledar Hysa
Masa: 3. "Investimet në përpunimin dhe tregtimin e produkteve bujqësore"
Sektori: M3 - Milk processing
Vendndodhja: Gjirokaster, Tepelene, Lagja Hysa, Rruga e fshatit
Vlera e investimit: 3,460,469 Lekë
Perqindja e mbeshtetjes: 50%
Vlera e Grantit: 1,730,235 Lekë