info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

BLEDAR GROPA PF

Ndertim ambienti per kantine vere, linjat e pajisjet e nevojshme per perpunimin e rrushit dhe linje per ambalazhim dhe etiketim te veres.

Të dhëna rreth investimit

Investitori: Bledar Gropa PF
Masa: 3. "Investimet në përpunimin dhe tregtimin e produkteve bujqësore"
Sektori: M3 - Wine
Vendndodhja: Lagjja 28 Marsi,rruga Gropallaret,Patos ,Fier
Vlera e investimit: 276,425.80 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 50%
Vlera e Grantit: 119,111.79 Euro