info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

Bioplant shpk

Aplikanti do te bleje pajisje dhe makineri si traktor, freze, plug, pompe sperkatese, rimorkio per transport, shperndares plehu, kultivator, per mirembajtjen e vreshtave me siperfaqe 31.5 ha ne Pjeze Durres si dhe vendosjen e sistemit te ujitjes me pika, rezervuar uji me gjeo membrane, sistem automatik i ushqyerjes dhe pompa centrifugale per kete siperfaqe.

Të dhëna rreth investimit

Investitori: Bioplant shpk
Masa: 1. "Investimet në asete fizike të fermave bujqësore"
Sektori: M1 - Fruit and vegetables
Vendndodhja: PJEZE,XHAFZOTAJ,DURRES, Durres
Vlera e investimit: 360,631.12 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 65%
Vlera e Grantit: 234,578.86 Euro