info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

Bio Flores

Investim ne makineri dhe pajisje per perpunimin e bimeve medicinale me qellim prodhimin e cajrave te ftohte organike

Të dhëna rreth investimit

Investitori: Bio Flores
Masa: 7
Sektori: M7 - Proccessing and marketing of Agricultural Products (such as milk, meat, fruqit and vegetables, wine)
Vendndodhja: Diber, Njesia administrative Muherr, Diber, Diber
Vlera e investimit: 347,469.95 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 65%
Vlera e Grantit: 246,337.00 Euro